Activiteiten

Voorjaar 2024

In het voorjaar van 2024 staan er reeds tal van activiteiten voor jullie klaar. Klik op de downloadknop hieronder en ontdek wat er de komende maanden allemaal te beleven valt in ’t Oud Sanatorium!

Wandelen &
fietsen

Ontspannend of uitdagend

Sijsele/Damme is een topregio qua toerisme. Op fietsafstand kan je naar Brugge, de Belgische of Nederlandse kust, de Meetjeslandse polders, het Brugse Ommeland, … En ook om te wandelen is deze toeristische regio een topper.

Vanop onze site vertrekken vijf uitgestippelde wandelroutes, vijf fietsroutes, vijf racefietsroutes en vijf MTB-routes. Je elektrische fiets opladen kan gratis in onze Brasserie ’t Oud Sanatorium.

Kinderboerderij &
speeltuin

Spelen tussen de dieren

Kinderen zijn gek op onze tuin met onder meer de minigeitjes, minivarkentjes, de kippen, konijnen en als kers op de taart onze twee alpaca’s. Met die laatste kan je ook een wandeling maken. Een unieke ervaring én perfect om een originele fotoshoot te doen voor je communie- of verjaardagsfeestjes. Meer info vind je hier.

Sanapolis
gezondheidscampus

Relaxerend & gezond

Sanapolis is dé groene & gezonde referentiecampus die op een unieke manier mensen verbindt rond sport & beweging, gezondheid & maatschappelijke zorg en toerisme. Het is een unieke plek waar je kan sporten, onthaasten en genieten. 

Bezoek de website van gezondheidscampus Sanapolis hier. 

Dansen
op maandag

Iedere maandagnamiddag dansen

Op maandagnamiddag, wanneer de week net begint wordt Brasserie ’t Oud Sanatorium een levendige plek van vreugde en beweging.

Terwijl de zon door de ramen stroomt, transformeert de ruimte zich tot een dansvloer waar mensen samenkomen om te dansen en te genieten van het ritme van de muziek.

Bekijk hier de kalender.

Maandelijkse
dartsavond

Een schot in de roos

Op de maandelijkse dartsavond bij Brasserie ’t Oud Sanatorium genieten vrienden en stamgasten van een gezellige avond vol competitie en plezier.

Bekijk hier de planning van de dartsavonden.

Grote opening op 16 juni!

Beste bezoeker,

Welkom op de gloednieuwe website van Brasserie – Feestzaal ’t Oud Sanatorium. U kan alvast onze menukaart verkennen en meer te weten komen over onze activeiten.

Op 17 juni verwelkomen we u graag op de opening van onze zaak. 

Tot binnenkort,

Team ’t Oud Sanatorium

Wij gebruiken cookies...
Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacy Policy.